Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Cookie og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Privatlivspolitik

Databeskyttelse har høj prioritet i Halberstadts Eftf. A/S og vi ønsker åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Vi har derfor udarbejdet denne privatpolitik, der forklarer, hvordan Halberstadts Eftf. A/S behandler og beskytter dine personlige oplysninger.

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

Levering af vores ydelse:

  • Personoplysninger som navn, telefonnummer, adresse og e-mail anvendes til at kontakte dig med henblik på at levere de ydelser, som du har anmodet om, planlægning og udførelse af vores ydelser samt andre services.
  • Køber kunden et produkt pr. bestilling og der betales et depositum, vil de personlige oplysninger der er oplyst blive gemt i forhold til regnskabs oven.
  • Personoplysninger der er oplyst ved et køb, reparation eller lign. der afhentes uden at returnere det bilag modtaget fra os, gemmes i henhold til bogføringsloven.
  • Er en vare købt ved fysisk besøg i butikken og denne vare skal laves på bestilling vil personlige oplysninger som dit navn og en mulig kontaktinformation som telefonnummer eller e-mail blive gemt for at kunne kontakte dig når varen er færdig.
  • Et produkt der er blevet bestilt som skal laves på bestilling.
  • For at kunne kontakte dig enten via e-mail eller pr. Telefon ved levering af en varer.
  • For at kunne kontakte dig i henhold til en forsendelse af en vare.
  • For at kunne kontakte dig ved en forespørgsel på en vare eller ydelse.
  • For at kunne kontakte dig enten pr. Telefon eller e-mail angående en forespørgsel.
  • For at kunne kontakte dig enten pr. Telefon eller e-mail angående en forespørgsel på en ydelse.
  • For at kunne hjælpe dig med en vurdering til senere brug i tilfælde af det bliver nødvendigt med jeres forsikring.
  • Ved køb af en vare der skal laves på bestilling anvender vi dit navn og en mulig kontaktinformation som dit telefonnummer eller e-mail.
  • Bliver en vare bestilt over e-mail, telefon eller kontaktforespørgsel fra hjemmeside gemmes de oplysninger vi modtager.
  • Modtager vi en forespørgsel pr. telefon og denne skal besvares bedes vi oplyst en kontaktinformation.
  • Modtager vi en anmodning om et mødebooking fra vores hjemmeside anvender vi de oplysninger der gives for at kunne besvare denne og bekræfte evt. tidspunkt.
  • Ønskes en vurdering skrevet for en kunde anvendes kundes navn og hjemadresse indtil vurdering er modtaget af kunden og sagen er afsluttet.

Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside:

  • Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside. Se nærmere herom i vores cookie-politik ovenfor

Statistik:

  • Personoplysninger anvendes til at udarbejde statistikker for brugen af vores hjemmeside, dette gør vi for bedre at kunne forstå og imødekomme vores kunders og internetsbrugeres behov og dermed kunne udvikle vores service og ydelser.

Hvor stammer dine personoplysninger fra? / Hvilke kilder har vi anvendt for at indsamle dine personlige oplysninger?

  • Ved køb af en vare der er på bestilling oplyses dit navn og en mulig kontakt oplysning såsom e-mail eller telefonnummer, så vi kan kontakte dig når produktet er færdigt.
  • Ved bestilling online via e-mail eller kontaktforespørgsel via hjemmeside med et produkt der skal sendes oplyses en adresse til modtagelse af den købte vare.
  • Ved hjælp til en forsikrings sag som en vurdering oplyses fulde navn samt adresse.

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag i forhold til hvert af de nævnte formål:

Levering af vores ydelser og produkter
Anvendelse af dine personlige oplysninger er en forudsætning og dermed en forretningsmæssig nødvendighed for at Halberstadts Eftf. A/S kan yde dig den rette kundeservice, administration og levering af dine ydelser.

Optimering af brugeroplevelsen på hjemmeside
Når du besøger vores hjemmeside, vises en meddelelse om anvendelse af cookies. Du giver samtykke til brug af cookies ved at klikke ”OK” og ellers hvis ønskes af fjerne anvendelse af cookies også efter godkendelse kan linket nederst på siden guide dig igennem dette eller følg link:

Hvor opbevare vi dine personlige oplysninger:

De oplysninger vi indsamler om dig, opbevares inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (”EØS”.)

Dine rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring og forretningsudvikling.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
  • Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at sende en e-mail til info@halberstadt.com med emnefeltet ”Tilbagekaldelse af samtykke”.
  • Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Vi er den dataansvarlige, hvordan kontakter du os?

Hvis du har spørgsmål til denne politik eller vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at udnytte dine rettigheder som beskrevet heri, kan du henvende dig til:

Halberstadts Eftf. A/S
Østergade 4, 1100 København K, DK
CVR: 17742930
Telefon: +45 33159790
Telefon: +45 33159791
E-mail: info@halberstadt.com