fbpx

Om os

Halberstadt

It has to look good, feel good and last a life time.

Halberstadt blev grundlagt i 1846 i det indre København tæt ved Kgs. Nytorv, som gennem tiden er forblevet den indre, traditionelle og pulserende del af København. Den klassiske facade er tilbagetrukket på Strøget, men ved blot et kig ind af Halberstadts vindue åbnes en verden af funklende, tidsløse og fantasifulde designs, som vidner om en forretning hvor tiden aldrig står stille.

Det gyldne tog som præger vinduesudstillingen, har gennem mange år fået såvel store som små til at lade sig invitere indenfor, hvor en imødekommende stemning præger forretningen.

De lyse omgivelser indenfor, den professionelle og kvalitetsbeviste betjening sætter rammerne for, at uanset om du er på udkig efter et konfirmationssmykke, en forlovelsesring, vielsesringe eller blot en gave til en af dine nære, så vil din oplevelse af Halberstadt være tryg og behagelig.

Levering af smykker

Halberstadt tilbyder nu også at du kan få leveret dine drømmesmykker hjem til din dør. Hjemmesidens udbud af de smukke smykker, er nu ikke længere blot en teaser til forretningens udvalg. Finder du et smykke, som du bare må eje, så kan du springe det led i processen over, hvor du kommer ind i forretningen. I stedet kan du henvende dig til [email protected] og vi vil straks aftale nærmere om levering.

Enhver henvendelse er velkommen, og vi glæder os til at høre fra dig!

Åbningstider

Midlertidigt lukket