fbpx

Sådan vælger du den perfekte forlovelsesring

At købe en forlovelsesring til sin udkårne, er ikke blot et køb. Det er den mest betydningsfulde beslutning og allermest hengivne hensigt, der ligger bag. Ringen fungerer som et symbol på jeres kærlighed. Af den årsag skal forlovelsesringen være den helt rigtige for jer som par. Da kvinden ikke selv er med inde over beslutningen, må hendes partner gøre sig umage ved købet af ringen. Vi giver her nogle råd til, hvad der bør overvejes ved køb af en forlovelsesring.

Ringen skal bruges hver dag

Når selve ringen skal købes, er det vigtigt at have for øje, at denne ring er en forlovelsesring, hvilket for kvinden vil betyde noget helt særligt. Hun vil bære ringen hver dag, og den skal derfor kunne holde til hverdagsbrug resten af livet. Vælg en ring, hvor diamanterne bliver beskyttet af en god fatning. Din guldsmed vil kunne hjælpe dig med at finde frem til en sådan ring.

Hvordan vælger man størrelse?

De færreste kender deres partners ring størrelse, men ønsker et godt resultat, hvor kvinden kan bære ringen komfortabelt i mange år. Den bedste løsning er, at købe den ring, som passer bedst designmæssigt til din forlovede. I kan efter forlovelsen komme ind i forretningen og få ringen tilpasset, så den passer perfekt på den finger, kvinden ønsker at bære den.

Vælg et tidsløst design

Forlovelsesringen symboliserer parrets kærlighed og evig hengivenhed, hvorfor designet af ringen også skal være evigt smukt. Et tidsløst og klassisk design er en god investering, når det gælder forlovelsesringen. Kvinden vil altid kunne sætte nogle nutidige smykker til forlovelsesringen, som vil afspejle hendes nuværende stil, mens forlovelsesringen afspejler den tidsløsheden i hendes liv, nemlig jeres kærlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *