Vielsesringe

Vielsesringe fra Halberstadt
Vielsesringe
Vielsesringe fra Halberstadt

Vielsesringene udveksles på bryllupsdagen foran alle dem, parret holder af. Ringene skal ses som et symbol på ægteskabet, hvilket endvidere betyder et symbol på respekt, troskab og kærlighed. Jeres ringe vil forekomme som et offentligt bevis på det ægteskab, I er indgået. Sådan er det muligt at synliggøre, at man er en del af livets vigtigste pagt.

Traditionelt set er vielsesringe ens, men det er vigtigt at understrege, at ligesom parterne i et ægteskab er forskellige, kan ringene ligeledes være forskellige. Vielsesringene skal vælges individuelt med det formål at finde de to ringe, som klæder og passer hver part bedst, men som samtidig klæder hinanden. På den måde sørger I for, at jeres allervigtigste symbol på ægteskabet glæder jer begge hver dag.

Den perfekte vielsesring

Vielsesringen er en ring, der skal bæres hver dag, og dens komfort er derfor altafgørende. Ligesom ved valg af forlovelsesring, anbefaler vi et design, der er smukt og klassisk.

Ikke to hænder er ens, og derfor findes der et utal af bredder og størrelser af vielsesringene. Hos Halberstadt har vi både vielsesringe med og uden sten, så der er mulighed for at finde den perfekte vielsesring. Vælg en ring der kan tåle hverdagsbrug, og som du føler dig tryg ved at bære hver dag.

Vielsesringen bør komplimentere forlovelsesringen

Ved valg af vielsesring er det vigtigt at huske på, at forlovelsesringen og vielsesringen komplimenterer hinanden. Ringene kan blive båret sammen på samme finger, eller hver for sig.

Vielsesringen skal gøre indtryk, men skal ikke tage for meget fokus fra den smukke forlovelsesring, der oftest har en dominerende sten.

Besøg butikken

Ved valg af vielsesring, er det vigtigt at medbringe forlovelsesringen, så man kan se de forskellige kombinationer. I butikken vil vi vejlede jer igennem valget, og sikre at den perfekte kombination vælges.

Udvalg af vielsesringe

Udvalg af vielsesringe

I kombination med forlovelsesringe

Ved valg af kombination af vielses- og forlovelsesringe er det vigtigt at disse komplementerer hinanden. De viste kombinationer er en inspiration til hvordan ringene kan kombineres. Besøg butikken for at se flere kombinationer, og få råd og vejledning.

Søg

Hvad leder du efter?

Søg

Hvad leder du efter?