Morgengave

Den perfekte morgengave
Morgengave
Den perfekte morgengave

Morgengavetraditionen er en smuk gestus, som brudeparret forærer hinanden morgenen efter brylluppet. Gaven skal både definere nutiden og alle de drømme, der eksisterer for fremtiden. Morgengaven er den første mulighed for at forkæle sin partner i ægteskabet, hvilket kan ske med et personligt smykke, der passer præcis til den nye ægtefælle.

En gave med en romantisk værdi

Gaven bliver givet privat morgen efter bryllupsnatten, og får derfor stor, romantisk værdi, samtidig med at momentet omkring overrækkelsen af morgengaven er privat og intim. Det er et øjeblik kun for parret, som de alene kan nyde og huske. Da morgengaven i dag er en mere romantisk og symbolsk gave, bør gaven også være derefter. Det er ikke så konservativt bestemt, hvad morgengaven bør være materielt. Det faktum giver det nye ægtepar mulighed for at købe præcis, hvad de ønsker til deres udkårne.

Valg af gave

Når du skal købe en morgengave, er det en god ide at have for øje, hvad din udkårne laver i sin dagligdag, så du kan tilpasse gaven derefter. Smykket kan passe med vielses- og forlovelsesringen, for at kreere et sæt, din udkårne kan bruge samlet.

Vælger man et smykke som man ønsker at bære dagligt, skal det være i et klassisk og tidløst design. Omvendt kan en morgengave også være et smykke, som ikke nødvendigvis skal benyttes hver dag, men i stedet skal bæres til festlige lejligheder.

Rådgivning

Mange tænker over det klassiske og tidløse design i henhold til vielsesringe, imens morgengaven har en anden funktion. Morgengaven vil altid vække minder om den nygifte tid. Gå derfor efter din mavefornemmelse og lad specialisterne rådgive dig til det helt rigtige valg, som vil blive jeres evige minde om de følelser mellem jer i denne tid.

Søg

Hvad leder du efter?

Søg

Hvad leder du efter?