Barselsgave

Den perfekte barselsgave
Barselsgave
Den perfekte barselsgave

Barselsgave er en gammel tradition, og er en gave til moderen. Barselsgaven er en romantisk og sympatisk tak til moderen for at have gennemgået graviditet og fødsel. Traditionelt set består gaven af et betydningsfuldt smykke, hvilket stadig er tendensen i dag.

Valg af barselsgave

Når du skal vælge barselsgave, er det en god idé at have flere ting in mente. Mange gør brug af farvede ædelsten til at symbolisere kønnet på barnet, men der kan også gøres brug af diamanter. Valget af smykke til barselsgave kan falde på alle former for smykker. Både ringe, halskæder, øreringe og armbånd er oplagte barselsgaver.

Vælg smykket med omhu

Det vigtigste er, at smykket er valgt med omhu. På den måde bliver gaven et personligt minde om, at parret har skabt et nyt liv sammen.

Ved valg af barselgave kan man gøre brug af bogstaver, såfremt navnet på barnet er valgt, eller gøre brug af antal til at symbolisere ankomsten af et nyt familiemedlem.

En MyTrilogy ring er eksempelvis oplagt barselsgave, da ædelsten i midten kan symbolisere barnet, hvor de to diamanter på hver sin side af ædelstenen symboliserer forældrene.

Besøg Halberstadt

Besøg Halberstadt for at se vores udvalg af smykker. Vi vil rådgive dig gennem købet, så et personligt smykke findes, der kan blive et minde og et symbol for det liv I har skabt sammen.

Petite Letter

Petite Letter er en oplagt kollektion til barselgave. Kollektionen består af bogstavsringe og -halskæder med brillantslebne diamanter. Barnets initialer anvendes til at symbolisere det nye liv. Flere bogstaver kan kombineres og tilføjes når familien udvides.

Søg

Hvad leder du efter?

Søg

Hvad leder du efter?